PIMEC Vallès Occidental distingeix nou iniciatives empresarials en la segona edició de reconeixement a les pimes i les persones autònomes de la comarca

10 de julio de 2024 Noticias

En el marc del desplegament de la patronal a Terrassa, amb la nova delegació al Passeig del Vapor Gran ja en funcionament, PIMEC Vallès Occidental va celebrar la segona edició dels Reconeixements Empresarials a l’Auditori Municipal en un acte amb més de 200 empresaris i empresàries de la comarca.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, va subratllar la importància d’haver inaugurat recentment la nova delegació a Terrassa, on la patronal “desplega serveis i actes, propers a les empreses, perquè un dels valors de PIMEC és la proximitat, dels sectors i dels territoris”. Pujol va reivindicar la necessitat de reconèixer les empreses que “assoleixen fites destacables i que poden servir com a exemple per a la resta del teixit empresarial del Vallès Occidental”. En aquest sentit, Xavier Pujol també va defensar davant l’empresariat de la comarca que “quan hi ha greuges a defensar i reclamar, PIMEC està per fer-ho, i quan hi ha empreses que passen dificultats, fem xarxa per ajudar-les”.

Les empreses guardonades van ser:

Els assistents a l’acte van poder gaudir d'una conferència d' Oriol Amat -resident de l’Observatori de PIMEC i expert en economia financera i comptabilitat- sobre com millorar la productivitat i la importància de la retenció del talent a les pimes.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.