Ajuntament de Terrassa

Digitalitza'Trs, Programa de Digitalització Empresarial Avançada

Objeto del programa

L'objectiu del programa és millorar el nivell d'innovació i de digitalització de les empreses participants mitjançant la realització d'activitats de diagnosi, assessorament personalitzat, sensibilització, networking i informació sobre ajuts i, finalment, la creació de plans d'innovació i digitalització adaptats. 

Beneficiarios de la ayuda

Les empreses que vulguin participar han de complir els següents requisits: ser persona jurídica, PIME o empresari individual, tenir ubicació a Terrassa o territoris de la supramunicipalitat (Rellinars, Matadepera, Vacarisses, Viladecavalls i Ullastrell).

Tenir voluntat d’implantar un projecte de digitalització per millorar la seva gestió, producció o logística.

Descripción

El programa de mentoratge compta amb experts de la Cambra de Comerç i la Cecot, que guiaran les 16 empreses escollides en la realització dels seus plans d'innovació i digitalització. El programa proporcionarà 450 hores d'assessorament i un marc complet per a la digitalització d'empreses, amb un enfocament en projectes avançats, assegurant un acompanyament personalitzat i una implementació efectiva de solucions digitals.

Digitalitza'Trs se centra en quatre punts bàsics: Diagnosi d'estat de digitalització, Priorització d'oportunitats, Identificació de solucions, Pla de projecte/Acompanyament a la implantació. L'assessorament i el seguiment dels projectes finalitza el 31 de desembre.

Plazo de solicitud

21 d'abril de 2024.

Más información

Terrassa Innovació: Digitalitza'Trs

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.