European Space Agency Business Incubation Centre Barcelona, Estratègia NewSpace de Catalunya, Parc Mediterrani de la Tecnologia, UPC · BarcelonaTech

ESA-BIC Barcelona

Objeto del programa

Fomentar la creació d’startups innovadores relacionades amb l’espai per contribuir a la promoció del sector aeroespacial de Catalunya (incubar 18 empreses des d’aquest any fins al 2025).

Beneficiarios de la ayuda

  • Empreses de nova creació o haver estat constituïdes fa menys de 5 anys i estar establerta a Catalunya (o tenir-hi una delegació).
  • L’startup sol·licitant ha de tenir una forta connexió amb l’espai: la idea de negoci ha d’estar basada en tecnologia espacial o utilitzar sistemes espacials en mercats no espacials, o bé tenir com a objectiu convertir-se en proveïdora del sector espacial.

Descripción

Per a les empreses seleccionades, els beneficis de formar part del programa d’incubació, per un període màxim de dos anys, són:

  • Un incentiu econòmic de 50.000€ (non-equity) per al desenvolupament del seu producte o servei, finançats al 50% entre l’ESA i la Generalitat de Catalunya
  • Programa d’activitats de mentoria, suport tècnic i en àrees de negoci, i assessorament legal/en propietat intel·lectual i industrial
  • Participació en actes i workshops del sector
  • Formar part de l’Innovation Ecosystem de la UPC, de la comunitat NewSpace de la Digital Catalonia Alliance (DCA-NewSpace) i de la xarxa ESA BIC, que ja compta amb 29 centres d’incubació d’empreses a Europa.
  • Un benefici addicional és la possibilitat d’ubicar-se a la zona reservada per a ESA BIC Barcelona Incubats de l’edifici RDIT del Campus del Baix Llobregat de la UPC, a Castelldefels, dins del PMT.

Plazo de solicitud

18 de març de 2024.

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.